Acte d’inauguració del curs acadèmic 2019-2020

El passat dimecres dia 2 d’octubre es va celebrar l’acte d’inauguració del nou curs acadèmic 2019-2020 amb les paraules d’acollida per part del director de l’EUSS, el Dr. Andreu Moreno.

El Dr. Xavier Gallardo professor i director del Màster en Direcció d’Empreses Industrials, va presentar la lliçó inaugural del curs amb el títol “Cap a una industria 4.0 més sostenible i eficient?” a càrrec de l’antic alumne, Dr. Raúl Aragonés, Chairman & Business Development Officer d’AEInnova.

El Dr. Aragonés va mostrar evidències del ritme de consum energètic actual, i com aquest, no és sostenible. Davant aquesta situació, la seva empresa, AEInnova, ofereix a la societat una solució basada a aprofitar l’energia calorífica residual per generar energia elèctrica. Aquesta tecnologia té moltes aplicacions en l’anomenada internet de les coses en la indústria.

Finalment, la cloenda va anar a càrrec del Sr. Miquel Tallada, president de la Fundació Rinaldi, que va desitjar a tot l’alumnat un bon i profitós curs.