15a Jornada Pre-Ocupa’t 2019

El passat dimecres 13 de novembre es va celebrar a l’EUSS la 15a Jornada Pre-Ocupa’t, espai de trobada entre empreses i alumnes i antics alumnes interessats a conèixer realitats laborals i professionals.

En aquesta ocasió hi van participar les següents empreses:

Eladiet que s’encarreguen de la fabricació i comercialització de suplements naturals per a la salut i el benestar. 

Borja Palomo, Responsable Industrial i de Manteniment i Alumni de l’EUSS va presentar l’empresa, el perfil que busquen en les candidatures i va incidir en què l’important és trobar un projecte motivant, poder conèixer diferents àrees de la mateixa empresa, aprendre de tot i de tots i tenir la possibilitat de viatjar.

Volpak, S.A.U., empresa que pertany al grup Coesia, especialitzada en la fabricació i comercialització de màquines automàtiques horitzontals d’alta velocitat per a la formació i l’ompliment d’envasos flexibles i embalatge (pouching) per a diferents mercats. 

Patricia Tisner, Hr Business Partner va plantejar diferents projectes que es desenvolupen i han desenvolupat així com el que estan buscant i creuen important en les diferents candidatures que els pugui interessar col·laborar amb ells.

Actemium Asas, S.L., empresa que pertany al grup Vinci, s’encarrega del desenvolupament de projectes “claus en mà” de sistemes de transport, així com emmagatzematge automàtic en la indústria de l’automòbil. 

Jesús Martín, Project Developer and Controller va parlar de la història de l’empresa, de l’equip humà que la integra, dels clients amb qui treballen, de les tecnologies emprades, de l’enginyeria mecànica, elèctrica i de software que apliquen així com diferents projectes dins de Body in White, Trim&Final Assembly, Decking/Marriage i Battery Assembly entre d’altres.

Tempel Group, companyia internacional amb més de 40 anys d’experiència especialitzada en electrònica de consum, enginyeria industrial i eficiència energètica. 

Josep Antoni Sánchez, Chief Tech Officer  va explicar que l’empresa està dividida en tres grans àrees: Engineering, Energy i Consumer amb quatre àrees de negoci i el que els diferencia són la innovació, la qualitat, el servei al client i el treball en equip.  Igualment va indicar quins coneixements i competències ha de tenir els/les aspirants que vulguin col·laborar amb ells.

Al final de la Jornada i després de totes les presentacions es va obrir un torn obert de preguntes on totes les empreses van coincidir que el més important en un candidat o una candidata  són les seves ganes d’aprendre, la seva motivació, la capacitat de ser disruptius, saber treballar en equip, ser polivalents i estar oberts a noves propostes i projectes que es puguin plantejar.