El departament de l’estudiant concedeix més d’un centenar de beques

El passat dilluns 16 de novembre, es va publicar l’última resolució de beques del curs 2020-2021. Aquesta resolució esgota el pressupost assignat, que aquest any de manera extraordinària i gràcies a la seva ampliació, puja a més de 150.000 €. La primera ampliació es va aconseguir amb els diners estalviats pel tancament de l’edifici durant el confinament, i el segon amb el romanent de beques del curs anterior a més d’una donació particular.

Entre totes les convocatòries s’han repartit 4 beques Don Bosco, 53 beques d’ajut a l’estudi i 50 beques de col·laboració. En les últimes assignacions han entrat estudiants becats que portaven en llista d’espera des de juliol, tant en la modalitat de col·laboració com en la modalitat d’ajut a l’estudi.

Es pot consultar el llistat de resolucions definitiu a l’apartat de beques i ajuts  de la web de l’EUSS. L’alumnat becat de col·laboració ha de posar-se en contacte amb la persona responsable assignada per poder començar la seva beca al més aviat possible. Els becats i becades amb l’ajut a l’estudi, rebran en els pròxims dies la modificació de la matrícula, amb el descompte corresponent al segon cobrament d’aquesta.