L’EUSS signa un conveni de col·laboració amb l’ICIL i l’EADA

El director de l’EUSS, Carles Rubio i el professor Josep López, cap del departament d’Organització Industrial, han signat un conveni de col·laboració amb la fundació ICIL i l’EADA per facilitar l’accés dels alumnes de l’EUSS a estudis proposats per aquestes institucions.

L’ICIL és l’entitat líder a nivell nacional en investigació, formació, divulgació i aplicacions empresarials en logística. Es dedica de manera exclusiva a aquesta activitat des de l’any 1980. D’altra banda, l’escola de negocis EADA va ser una de les primeres institucions espanyoles en oferir programes de formació adreçats específicament al món de l’empresa. Aquesta col·laboració significa un pas important per a l’alumnat de l’EUSS amb estudis adients per formar part d’aquestes institucions.P1060293