L’Àrea de Relacions Internacionals organitza sessions informatives sobre programes internacionals de l’EUSS

Diversos alumnes han participat aquest dimecres 18 de setembre de la sessió informativa organitzada pel Departament de Mobilitat de l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS).

En primer lloc, s’han fet dues sessions (en torn de matí  i tarda) per donar informació bàsica sobre els programes BIP ‘Blended Intensive Programmes‘, que són programes Erasmus intensius que es realitzen al llarg d’una setmana, i en col·laboració amb altres institucions europees. En aquest cas, aquestes sessions s’han enfocat en el programa BIP que tindrà lloc al desembre a Finlàndia, en col·laboració amb les universitats VAMK de Vaasa i Hanze de Groningen, i en el context d’una matèria del grau Organització Industrial.

Sessió informativa del programa BIP destinada a l’alumnat del grau Organització Industrial.

Posteriorment, també s’ha dut a terme una sessió d’informació general sobre els programes de mobilitat en els quals poden participar l’alumnat de l’EUSS interessat.

L’EUSS participa en nombrosos programes de mobilitat internacional, els quals permeten realitzar estades de formació arreu del món. A través d’aquests programes, l’alumnat de l’EUSS pot fer una estada acadèmica en alguna universitat estrangera, amb el posterior reconeixement dels estudis cursats.

L’alumnat interessat a participar en el programa Erasmus+ durant el curs 25-26, haurà de sol·licitar una de les places disponibles dins la seva àrea d’estudi, en el període comprés entre el 21 d’octubre i el 4 de novembre (ambdós inclosos).