EUSS MotorSport posa en marxa la nova temporada

L’equip de Formula Student de l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) s’ha trobat aquest dimecres 18 de setembre en una reunió que ha estat “la primera presa de contacte oficial de la temporada”. En la trobada, els integrants d’EUSS MotorSport han conegut la nova directiva de l’equip, que enguany és totalment nova.

Durant la primera reunió general, s’ha exposat la situació actual de l’equip i els objectius a complir per aquest any. “D’aquesta manera, tenim clars el punt d’inici i el punt final on volem arribar, i és més senzill traçar les línies de treball que seguirem durant el curs”, expliquen des d’EUSS MotorSport.

Enguany l’equip afronta una renovació generacional important i això implica que marxa gent “amb molta experiència i molts coneixements”. Amb tot, l’equip es mostra positiu davant del canvi i asseguren que han notat “moltes ganes i il·lusió per posar en marxa aquesta nova temporada”.

En les pròximes setmanes, EUSS MotorSport començarà el procés per incorporar nous membres al seu equip. Si en vols formar part, no dubtis a seguir-los a través d’Instagram, on publiquen tota la informació necessària per a incorporar-se a l’equip.