Joan Yebras, escollit President de la Federació d’Antics Alumnes Don Bosco de la zona nord.

El passat dissabte 28 de maig, a Martí Codolar, el representant d’Alumni EUSS, Joan Yebras, va ser elegit President de la Federació d’Associacions d’Antics Alumnes Don Bosco, de la zona Nord (Osca, Catalunya i Balears). Els exalumnes de l’EUSS estan representats sota l’entitat Alumni EUSS, i al mateix temps, pel fet d’haver estudiat sota el sistema preventiu de Don Bosco, també són AADB (Antics Alumnes Don Bosco).

ALUMNIHi ha moltes escoles en les quals els exalumnes estan constituïts com una associació AADB. Totes aquestes associacions de la zona nord es constitueixen dins de la seva pròpia federació d’associacions. Al mateix temps, cada zona del territori espanyol està representada dins de la Confederación de Asociaciones de AADB, amb seu a Madrid, fins a ampliar l’estructura fins a arribar a representar als AADB de tot el món a Roma.

Alumni EUSS, encara que no està constituïda com associació, sempre ha rebut un tracte inclusiu com si formés part de la Federació d’Associacions d’AADB de la zona nord al costat de les diferents associacions de la zona. Joan Yebras,assumeix la presidència per representar a tots els AADB de la zona nord, gràcies a què també és AADB de l’escola de Sarrià (d’EPSS).