L’EUSS participa en una nova edició del Gran Recapte

“Moltes gràcies per haver-nos donat aquesta oportunitat de fer el voluntariat al banc d’aliments. Ha estat una molt bona experiència que sens dubte repetiria. És bonic veure com gent de totes les edats col·laborem junts per una bona causa.” Aquestes són les paraules de Clàudia, una de les estudiants participants, dels gairebé vint de membres de l’EUSS entre estudiants de 4t d’Enginyeria d’Organització Industrial, PAS i PDI que van estar donant un cop de mà fent de Voluntaris a la Classificació dels aliments recollits pel Banc d’Aliments en la seva acció anual del “Gran Recapte”.

FOTO_DESTACADA2Els estudiants, acompanyats de professors i PAS, van fer #CampanaSolidaria, donat que la proposta era saltar-se les classes per fer de voluntaris. Amb aquesta activitat, els estudiants han viscut des de dins com és una zona de classificació i picking, i han vist com es desenvolupen les operacions en una acció d’aquestes característiques.

FOTO_DESTACADA2_BISTambé cal destacar que 4 estudiants més van estar fent tasques de coordinadors en poblacions del Vallès que estaven fluixes de voluntaris, i que van dedicar el divendres 25 i el dissabte 26 de novembre a la recollida pel “Gran Recapte”.