L’EUSS, seu de la signatura d’un conveni entre institucions

El passat 11 de desembre de 2018 es va signar el conveni de col·laboració entre el Banc de Sabadell i la Federació d’Antics i Antigues Alumnes de Don Bosco de la zona nord. Gràcies a aquest marc de referència les dues institucions es comprometen a col·laborar per aconseguir les millors condicions financeres possibles per als antics i antigues alumnes associats de la zona de Catalunya, Andorra, Balears i part d’Aragó. L’àmbit d’actuació del conveni acull en diferents mesures els associats, a les associacions locals i a la federació regional.
La representació del Banc de Sabadell es va composar per el director Regional, Jaume Fuster, el director d’Institucions religioses, Albert Pujol-Xicoy, i el director de l’oficina de Capità Arenas, Mateu Duran. La federació d’antics alumnes va estar representada per el seu president, Joan Yebras i per el seu consiliari salesià, Josep Mascaró.
L’EUSS, que acull la federació d’antics i antigues alumnes de la zona nord a efectes pràctics, va ser l’escenari de la signatura.
Previ a la signatura es vàren visitar les instal·lacions de l’escola universitària, destacant el laboratori de mecànica on s’exposa el projecte d’EUSS MotorSport. El director de l’EUSS Andreu Moreno, també va participar activament a l’esdeveniment donant suport a la iniciativa.