El professor Chema Ruiz participa en la Setmana de la Ciència

El passat dissabte 13 de novembre, amb motiu de la Setmana de la Ciència, el professor Chema Ruiz va participar en la Fira de la Ciència al Centre Cívic Guinardó de Barcelona. 

Aquesta fira estava organitzada per l’associació Ciència en Família, la qual pretén presentar diferents experiències científiques a través de xerrades, tallers, demostracions, jocs i activitats en un format de fira de carrer. Les experiències estan pensades per a famílies amb nens i nenes de 3 a 8 anys.

Per la seva part, el professor Chema Ruiz va presentar unes maquetes de dispositius d’Electroestàtica fets per alumnes de l’EUSS a l’assignatura de física i va fer una demostració d’un coet propulsat per aire comprimit i aigua. En un primer llançament, utilitzant només aire comprimit, el coet es va elevar a 2 metres d’alçada, però afegint l’aigua com a propel·lent es va arribar a enlairar fins a 10 metres. Aquesta demostració va ser molt aplaudida per les persones assistents.