Seminaris per oferir eines i recursos pel futur món professional

A l’assignatura de Pràctiques Professionals, al mes d’octubre i novembre, s’ha organitzat dos seminaris amb l’objectiu d’ajudar i donar eines i recursos a l’alumnat a l’hora d’inserir-se en el món professional.

El 25 d’octubre, Enginyers Barcelona va explicar els serveis que ofereixen i els avantatges de la precol·legiació, mentre que Anna Rosell, Consultora en Desenvolupament Professional i Personal es va centrar en parlar dels diferents canals de recerca de feina que existeixen a l’hora de començar una recerca activa a nivell professional. Conèixer el mercat laboral, com arribar a les oportunitats, on trobar-les i identificar el que ens diferencia per a orientar bé la recerca són alguns dels aspectes que es van treballar.

El 8 de novembre, complementant l’anterior seminari, l’empresa RDT Ingenieros va explicar com afrontar amb èxit l’entrevista de selecció. Anna Lucuy del Departament de direcció de persones va apuntar diferents aspectes a tenir en compte abans, durant i després de l’entrevista. Informar-se de l’empresa i de l’entrevistador/a, identificar els punts forts de la nostra candidatura i fer un bon seguiment del procés de selecció van ser alguns dels punts tractats. Oriol Fosalba i Javier Fernández, Enginyers de RDT Ingenieros van compartir la seva experiència parlant del que ells consideraven més rellevant a l’hora de tenir l’oportunitat d’ incorporar-se laboralment a una empresa i aconseguir un bon desenvolupament professional.